Cum putem lucra impreuna

Metodele de lucru se stabilesc in urma discutiei cu clientul si intotdeauna impreuna cu acesta. In general am in vedere o combinatie de metode cum ar fi Coaching-ul combinat cu consilierea prin Terapia Raspunsului Spiritual. Acestea urmaresc transformari la nivel mental, emotional si energetic si in final armonizarea planurilor spirit-minte-corp generatoare de salturi in constiinta

Consultatiile pot avea ca obiect atat sfera generala a psihicului si spiritualitatii cat si sfera activitatii (afacerii) clientului (indiferent daca business-ul e deja in derulare sau se afla in faza de proiect)

Sesiunile se pot programa prin intermediul formularului de contact sau prin email la adresa sineinfinit@gmail.com.  Ele pot avea loc atat online (folosind SKYPE sau ZOOM), cat si in persoana.

Programarea e recomandat a fi stabilita cu minim o saptamana inainte, si se considera ca fiind confirmata ulterior efectuarii donatiei recomandate, cel putin cu o zi inainte de data sesiunii.

Pentru urgente se pot accepta si perioade mai mici de o saptamana pentru programari, in functie de disponibilitatea existenta.

Anularile se recomanda a fi facute cu minim o zi inainte de data stabilita (in special in cazul sesiunilor tinute in persoana), in acest caz urmand  ca acestea sa se reprogrameze.

O donatie recomandata pentru o sedinta individuala de aproximativ o ora- o ora si jumatate,  este de 155 ron (prima sedinta 190 Ron).

In cazul consultatiilor pentru business, donatia recomandata este de minim 250 ron, si va stabilita de la caz la caz dupa obtinerea mai multor detalii cu privire la complexitatea situatiei prezentate.

Exista posibilitatea de utilizare a unor pachete de minim 10 sedinte, caz in care donatia recomandata va fi redusa in functie de caz.

 
"Calea Catre Sinele Inalt. O introducere...."
Workshop

Precizari

Desi intitulat "O Introducere", seminarul contine informatii ce pot parea complexe si destul de abstracte celor nefamiliarizati cu conceptele prezentate. Acest lucru nu cred ca este insa un impediment pentru cel ce cu adevarat doreste sa afle mai multe despre cine suntem si care este locul nostru in acest Univers. Consider ca am ajuns la momentul in care este imperios necesar sa incepem sa aflam adevarul complex si sa ne recontextualizam cunoasterea, iar efortul depus, desi nu este mic, ne va duce inexorabil inainte.

Durata seminarului este de aproximativ 3 ore si contine pe langa informatii teoretice si o parte practica ce va include meditatii de grup.

Donatie recomandata 133 Ron 

Evenimentul va avea loc la o data si o locatie ce urmeaza sa fie anuntate in curand

 
Conditii de participare la evenimente
Programarile la evenimentele anuntate se fac online prin formularul de contact de pe site sau prin email, cu cel putin 5 zile anterior datei evenimentului. De la caz la caz se pot accepta inscrieri si ulterior acestei date, in limita locurilor disponibile.
Inscrierile se fac in ordinea inregistrarii la eveniment si in limita locurilor disponibile prin efectuarea a minim 50% din suma ce reprezinta donatia recomandata
Orice suma donata va fi imediat returnata in cazul in care organizatorul constata ca numarul de locuri a fost depasit la momentul inscrierii, sau in cazul in care cu 5 zile inainte de data seminarului se constata ca nu s-a atins numarul minim de participanti. In acest caz seminarul se va reprograma la o data ulterioara.
 
Toate meditatiile vor fi ghidate si urmaresc a veni in sprijinul consolidarii unei practici personale extrem de importante pentru starea generala de bine si imperios necesare pentru evolutia omului prezentului.
Se vor organiza evenimente online dedicate meditatiilor de grup, dar vor exista si produse destinate pentru utilizare offline ( prin descarcare la cerere)

Evenimente in curs de lansare